onsdag, maj 24, 2006

SVT anställer Petter

Nej, det är inte första april, även om man skulle kunna tro det. På resumés hemsida kan man läsa om SVT:s nye anställde.

Jag kan ju inte säga annat än GRATTIS svt! Ni har förmodligen gjort årets sämsta anställning. Vilket annat företag skulle komma på tanken att anställa någon som representerar en grupp som skriver följande på sin hemsida:

"Varje gång vi i det dolda kämpar mot de livsvillkor vi tvingas på av dagens pengasamhälle tillsammans med andra i samma situation är vi en del av en sådan hemlig organisation. Varje gång vi käkar på jobbet utan att skriva upp det, varje gång vi låter rasten skena i väg, varje gång vi kommer för sent till skolan, stänger av telefonen när chefen ringer, plankar på spårvagnen, jiddrar med chefen, fryser ut rövslickaren på jobbet, hjälper kompisar att fuska på prov, knycker bratsens 3G-mobiler..."

Jag förutsätter att Petter lever som han lär. Vilken innebär att hans stackars chefer och arbetskamrater kommer att få ett helvete. En sista uppmaning bara, håll hårt i 3G-mobilerna.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håll hårt i #G mobilerna?? =)

Anonym sa...

Ännu en sob-story av en borgare, "-dom är djumma mot oss, pjetter djum, svt djum, alla djumma och mjåste i fengele" och kanske en stänkav "ANTIDEMOKRATER!!!!!" (Observera 5 eller fler utropstecken) det är ju pinsamt.
Vafan, om ni vill låtsas leka politik så kan ni iaf försöka komma med vettiga diskussioner och argument inte bara böla som bortskämda ensambarn.

Anonym sa...

cheferna - förhoppningsvis ja.
arbetskamraterna - med säkerhet inte.


Och allvarligt, ifall ni nu värnar så himla mycket om de ungdomsjobben borde väl rapporter om sådana bara glädja er?

Anonym sa...

ryktet säger att kameramännen diggade petter starkt under inspelningen. de blir nog glada av att få honom tillbaka.

Anonym sa...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonym sa...

Akta dig för strålskador när du krampaktigt kramar din 3-G mobil.