onsdag, november 08, 2006

Otäck film

Hittade denna film på Youtube när jag letade efter klippet med Fredrick Federleys debatt mot Jimmie Åkesson några dagar innan valet.

Trodde man inte att Sverigedemokraterna var en smula vridna innan så förstår man det garanterat efter att ha sett denna film. Uppenbarligen drivs de av någon form av stinkande hat mot muslimer, det känns otäckt.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, att uppmärksamma problem med islam i Sverige betyder förstås att man "drivs av ett stinkande hat mot muslimer". Iaf om man lever med en trångsynt mångkulturalists världsbild.

Anonym sa...

Kanske är lika fördomsfull som SD folket, men ibland känns det som att man kan se på människor att de är mindre bemedlade. Att kopplingsschemat inte är fullständigt intakt och att de enkla förklaringarna och pöbelmentaliteten fått fullt tillträde till hjärnan. Ingen av personerna på bilderna till ”lösningen” ger något annat intryck än ytterligare en dussinvara, den ena mer korkad än den andre. Men sen så är jag nog en av dem, fördomsfull och jävlig ;-) men på ett helt annat sätt än SD ;-)

Marie sa...

Jag är beredd att hålla med föregående skribent.

Maja sa...

HJÄLP!!!! jag blir rädd och arg och ännu lite räddare. Undrar om A-teens vet att det spelar med i den här videon, Amit Paul är en av bandmendlemmar och jag är övertygad om att han inte är sverigedemokrat!!!

Anonym sa...

Skulle vara intressant att veta vad som skrämmer Maja?

Skulle också vilja veta vad med denna film som Marie anser gör det uppenbart att sd drivs av "någon form av stinkande hat mot muslimer"?

Anonym sa...

Marie, det har inte slagit dig att du faktiskt reklamerar SDs antisemitiska och rasistiska propaganda på det här viset?

Det skulle vara en sak om du faktiskt öppet tog upp problemet som SD utgör, men att visa en av deras propagandafilmer, hur förklaras det egentligen?

Mvh,
Ryan.

Marie sa...

Ryan,jag tror inte att jag är med på vad du menar, hoppas verkligen att det framgår av min blogg att jag tar ställning mot allt vad sverigedemokrati heter. För att tala klarspråk tycker jag att de suger.

Däremot tror jag att vi måste släpa fram deras smutsigare sidor i dagsljuset. Vi måste bemöta deras innehållslösa argument.

Anonym sa...

Marie: Så bemöt då! Jag har ställt en fråga, svara på den. Eller förklara vilka argument som är "innehållslösa" och hur.

Det enda som verkar innehållslöst här är ditt prat.

Anonym sa...

undrar vem som skrämmer vem? jag blir rädd av dig som inte inser att dessa problem EXISTERAR! det är inte nått ihopklipp av enstaka händerlser, utan detta händer hela tiden i sverige. UT MED PACKEN!