måndag, mars 02, 2009

Saknade Centerpartister

Gudarna ska veta att Socialdemokraterna har en del problem att ta tag i. Den senaste opinionsmätningen är, om inte annat, ett tydligt tecken på detta. Tyvärr stavas stora delar av problemet Sahlin - och det är uppenbarligen jobbigt. Kanske är det därför som många socialdemokrater verkar krishantera genom att leva ut sin saknad av den gamla tidens centerpartister.

Som de går på kan man nästan tro att det en gång i tiden (90-talet) fanns en stor mängd socialdemokrater som i smyg röstade på den fantastiska folkrörelsen Centerpartiet. Dessa hedersknyfflar till människor verkar ha suttit på en piedestal i snart sett varenda kommunhus runt om landet.

Idag är dock centerpartister förtappade själar som inte gör annat än att svälja ner små barn med dyr champagne. Senast ut på temat är Lennart Holmlund, kommunalråd i Umeå. Han ger dessutom oss tjejer en extra skopa, vi är värst, det är dock oklart varför. Lennart skriver;

"Borta är alla de gamla centerpartisterna som värnade om de små och om landsbygden. Helt borta är folkrörelsepartiet centern.De nya som kommit och inte minst de yngre kvinnorna som har förtroendeplatser i partiet känns inte igen som centerpartister. De har en helt annan stil och framför allt en helt annan politik."

Jag tror jag väljer att ta det som en komplimang.

3 kommentarer:

aron sa...

Vad jag tycker?
Att du är högmodig. Och MYCKET dum.
Finns antagligen inga ord som når dig, men jag kommer iaf aldrig att rösta på en sån högfärdsblåsa som ser ner på företrädarna såsom du gör. Antagligen kommer du att få lära dig en del i livet så att du en gång blir mer ödmjuk.
Din nuvarande attityd väcker bara avsmak och vrede, du är redan berusad av den makt du tydligt visar att du inte förtjänar. Har centern verkligen inga mer lämpade unga företrädare så är det patetiskt.

Unknown sa...

QED - eller vad skall man annars säga om Arons utfall ovan i kommentatorsfältet.

Jag tror att du trampade rätt på en öm tå i detta inlägg - Keep up the good work och lycka till i EP-valet!

Anonym sa...

Man kan inte bli älskad av alla...
Jag tror du kan göra mycket bra, med den inställning du har till människor, politik och livet. Högfärd stavas olika i olika munnar, tydligen. Margaretha Runvik