söndag, maj 14, 2006

Back again

Nu är jag tillbaks efter fem dagar i Örebro. CUF:s förbundsstämma anno 2006 är avslutad och jag känner mig som utskitet äppelmos. En term Fredrick Federley ofta använder.

Det är jobbigt att vara bortskämd borgarbracka. Till skillnad från arbetarklassen har vi inte vår stämma i floffiga konferenslokaler utan i mer pitoreska byggnader, denna gång i Globen, brunnsparken. I ungefär ett dygn hade vi internet, via en sladd dragen genom björkarna, in i ett hål i väggen till presidiet. Sen klappade det ihop.

Det är lite svårt att uppdatera världen om alla kloka beslut om man måste åka bil i en kvart för att skicka ett pressmeddelande. Vi gjorde dock vårt bästa och lyckades bland annat sprida nyheterna om att CUF är för månggifte och har omprövat hållningen i EMU. Utöver detta finns en massa vi har bestämt oss för att skrota, CSN, LAS och AMS för att bara ta ett par exempel.

2 kommentarer:

Bulten i Bo sa...

Jag ser verkligen fram emot att se bloggposter från dig där ni beskriver hur CUF ska driva kampanjen för legaliserat månggifte bland den värmländska landsbygden.

Marie sa...

Jaja, värmlänningarna kan nog oxå se vissa poänger med att staten inte ska styra hur man bör leva sitt liv. Tror dock inte att gruppen polyamorösa är särskillt stor i Värmland...