onsdag, maj 24, 2006

Taskigt Petter...

Det blev inget jobb för Petter. SVT tar sitt förnuft till fånga och drar tillbaks anställningen. En seger för alla de tusentals ungdomar som faktiskt inte tycker att stenkastning är en demokratisk metod att påverka och som inte anser sig representerade av Petters livsåskådning.

11 kommentarer:

Reas sa...

Och de tusentals ungdomar som faktiskt tänker som han? Har inte de rätt till någon representering allts?

Förövrigt måste SVT fortfarande betala lön hela den tänkta anställningstiden ut. Jag tror inte Petter gråter. Na na na na.

Jag tackar Petter för att han har varit ljuset i en annars mörk dag!

Bulten i Bo sa...

Har Petter uppmanat till stenkastning?

Markus "LAKE" Berglund sa...

Osynliga partiet, eller fraktioner därav, har tagit på sig ansvaret för att vandaliserat flertalet demokratiska, politiska partiers lokaler. Bland annat Centerpartiets och Kristdemokraternas.

Petter skänkte 100.000 kr av sina prispengar till Syndikalistiska ungdomsförbundet med syftet att de skulle stärka "projektet" Osynliga partiet. Det tycker jag är uppmuntran til stenkastningen, om än inte en direkt uppmaning.

Reas sa...

Stenkastning hade inte inträffat då. Inte heller står det någonstans i Kolla!/Direkt Aktions specialnummer "Var fan finns det Osynliga Partiet?" någonting om stenkastning, endast om produktionsvägran. Det var denna politiska teori som Petter-pengarna gick till att trycka.

Nickersson sa...

Reas. Det är skattepengar och därmed folkets pengar. Visste du det? Bryr du dig alls?

Anonym sa...

Nickersson: frågan gällde väl inte huruvida Petters vinstsumma utgjordes av skattepengar eller ej, utan om han uppmanat eller uppmuntrat stenkastning?

Det är lättvindigt att cirkulera påståendet att Petter skulle vara någon form av våldsapologet utan att ha något som helst belägg för det. En lögn blir ju en sanning bara man upprepar den tillräkligt ofta, eller hur?

Så, upp till bevis eller håll klaffen!

Anonym sa...

Känns ganska löjligt hela den här storyn. Finns redan flera på svt som har politiska uppdrag så vitt jag vet (både till höger och vänster).

Dessutom skulle Petter bara utvärdera programmet han deltagit i och hjälpa till att förklara hur han lyckats nå ut via nätet till så "många".

Han är bara en överhypad dokusåpakändis. Om vi fortsätter så här kommer han snart bli utmålad som en hjälte. En modern david som slåss mot goliat.

Nickersson sa...

Jederlund, jag struntar väl i Petter och hans eventuella stenkastning, det var fånen reas föga mogna mellanstadiesätt att att visa hur han bryr sig om hur skattepengar används som fick mig att reagera.

Reas sa...

Jadu, jag blir bra mycket gladare över att skattepengar går till en mycket intelligent och god kamrat än i föreningsstöd till CUF.

Anonym sa...

Jag förstår inte vad ni har att vara glada över. Osynliga Partiet har fått skitmycket pengar, Petter får ändå sin lön ifrån SVT och har dessutom knytit starka kontakter inom både SVT och övrig media. Han får uppenbart en jävla massa jobbförfrågningar som gäller allt ifrån expertpaneler i nyhetsrapporteringar, dokumentärfilmer, morgonsoffor och radaktionsjobb.

Vad har sveriges minsta ungdomsparti att vara nöjda över igentligen?

Anonym sa...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»