fredag, oktober 20, 2006

Tårthysteri

Under valrörelsen har centerpartiets personal hållits på gott humör genom alla upptänkliga former av kaffebröd. Jag har bland annat ätit bävertårta, klövertårta och Djurgårdstårta (som egentligen skulle vara jordgubbstårta, men pga. språkliga missförstånd blev något helt annat). Idag togs hysterin till nya höjder när man bjöd på Maudtårta.

Tack till Johan Sjöberg, tårtfotograf samt förbundssekreterare på centerstudenter, som bidragit med flera bilder.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken känsla att äta av Maude.. Kanske ett sätt att få henne försvinna :P

Anonym sa...

Visst, det är på skoj osv. Men varför är egentligen centerpartister så besatta vid sin ledare? Det är något führeraktigt över det där. Det säger också något om hur toppstyrt partiet är. Om medlemmarna sitter och äter Maude-tårta så existerar det förmodligen ingen intern kritik överhuvudtaget.

Anonym sa...

Den där bävertårtan ser ju skitgod ut juh. Även om jag numera är träningsnarkoman borde man ju få ner en bit. Ta med den nästa gång du kommer till Växjö Marie, så bjduer jag på kaffe :)

Marie sa...

Jag tar med en bit tårta Per, även om Växjö är en smula avsides :-)

Kalle: Det kanske kan vara bra för dig att käka lite centerpartist, vem vet det kanske gör susen...

Anonymous: Jag tror inte centerpartister är mer besatta än någon annan. Vissa saker kan man faktiskt göra med glimten i ögat. Jag ser inte riktigt din koppling mellan att äta Maud-tårta och att partiet skulle vara toppstyrt...