torsdag, januari 10, 2008

Gästspel i Hudiksvall

Från den första februari till den sista juni kommer jag att vikariera som ledarskribent på Hudiksvalls tidning. Det ska bli fruktansvärt skoj och en enorm utmaning. Trots detta hade jag en gammal sång i huvudet när jag i morse satte mig på tåget för att första gången besöka Hudik, pappa sjöng den ständigt när jag var liten och den går ungefär så här:

"Det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete i alla fall. För om man drömmer om Paris hamnar man på något vis likt förbannat i Hudiksvall"

Jobbet är lite av en dröm och ingenting har gått åt helvete hittills. Hudik visade sig vara en riktigt fin liten stad, har dessutom hittat en lägenhet som ligger precis vid havet. Det kan inte Paris erbjuda.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerar, och lycka till!

::J

Britta Olsson sa...

Välkommen till metropolen Hudiksvall, och jag är säker på att du komemr att förgylla den inte helt lyckade tidningen HT.

Unknown sa...

grattis Marie!

Du går från klarhet till klarhet! Hudriksvall lär vara fint. De har väl en liten teater som dett gått väldigt bra för (Glada Hudik tror jag den heter!?). Hur som helst, mycket smickrad över att du länkat min blogg. Dock har jag bytt adress för ett bra tag sedan, så om du fortfarande vill länka till mig så gäller numera http//:allt-mojligt.blogspot.com
eller
http://superstudenten.blogspot.com

Allt gott!
Kram
Helena J.

Maria Leander sa...

Åh,va härligt att du kommer upp till mina trakter Marie! Stort Grattis till jobbet och nu kanske jag kan fjäska lite för som jag kan sova över hos när jag är i hudik och nordanstig ;)

Kram på dig

Johan Örjes sa...

Kul!

Det är ett av de roligaste jobb man kan ha!

Johan Örjes
tidigare politisk redaktör
Hudiksvalls Tidning