tisdag, januari 03, 2006

En ny kalender- ett nytt liv!

Idag har jag köpt en ny kalender. Det känns alltid skönt att börja året med blanka sidor, det kan komma väl till pass eftersom jag har fått ett nytt jobb...

Från och med den 10 januari kommer jag att jobba som pressekreterare och kampanjstrateg för CUF:s riksorganisation.

Klyschor om utmaning osv. känns ganska överflödiga, men kul som tusan ska det bli. Detta innebär även att den inbitna lokalpatrioten kommer att flytta till den kungliga hufvudstaden... Vilket i sin tur innebär att jag måste skaffa mig en rejäl karta över stockholm. Jag vet att röd linje går mot fruängen eller norsborg, samt att om man går ut huvudentrén på centralen, tar till höger och går ett tag så kommer man till gamla stan' - that's it...

9 kommentarer:

Maria Leander sa...

Grattis Marie! Tror du kommer bli toppen för det här jobbet. Jag håller tummarna för att du inte virrar bort dig allt för mycket i storstan ;) Kram -Maria

Johan Sjöberg sa...

Grattis Marie!

Välkommen till storstan och Stora Nygatan (dit hittar du ju)!

Klingen sa...

Grattis Grattis till jobbet Marie...jag och Västerbotten är övertygade att vi inte kunde ha fått en bättre person för just detta jobb!!!

Kör hårt Marie!!!

Magnus Andersson sa...

Välkommen Marie! Det kommer att bli hur bra som helst!

Vi ses!

Eva Olofsson sa...

Kanoners ju! Jag tror att Stockholm kommer att må bra av lite värmländsk glans :-)

Anonym sa...

Grattis!

En värmländsk lokalpatriot är precis vad Stockholm behöver!

Anders Dahlberg sa...

Du hittar ju bättre än vad jag gör i Sthlm så det kan inte vara några problem :-D

Hade gött borta där.

Marie sa...

Tack allihopa, det känns skönt att ha lite stöd i ryggen :-) Jag är nu på plats i Stockholm men är fortfarande lika vilsen... Kanske går över om ett år eller så.

Bulten i Bo sa...

Hm, politisk pressekreterare i Stockholm, ja, är ditt livs dröm som gått i uppfyllelse så ska ju inte jag strö någon smolk i bägaren. Utan även jag får väl önska dig lycka till på ditt nya jobb.

Jag må ha fel, men bloggeriet från högerkanten som utgår från den kungliga huvudstaden tycks ha en lätt tendens att likriktas tycker jag.

Med detta vill jag bara ha sagt att jag önskar att bloggen fortsätter med sin hittills mycket höga kvalitet. Jag vill inte hamna i det läget att jag inte har någon länk i min lista över rekommenderade bloggar, som sträcker sig över den politiska mittlinjen.