söndag, januari 15, 2006

Stockholmifiering

Bulten i bo uttrycker i denna kommentar sin oro för att min blogg ska likriktas in i Stockholmsgyttret, jag hoppas verkligen inte att det blir så - men Stockholmifieringen kan smyga sig på en när man minst anar det...

Snart slutar jag nog säga "Ekspresso" och kanske börjar jag istället säga "Esspresso" som alla andra människor här.

Kanske kommer jag i en snar framtid att sluta leta efter värmlandsanknytningar överallt. Köpte knäckebröd på ICA, tillverkat av Wasa bröd med tillverkning i Filipstad, på Hemtex hittade jag lampskärmar designade av en kvinna med ateljé i Ivarsbjörke - Sunne kommun.

Eventuellt kommer jag inte längre att hälsa på människor, funderar även på att sluta prata dialekt, då slipper man bli bemött med - tjipp och hejsan.

Eller så fortsätter jag helt enkelt att vara jag, det blir enklare så. Med detta sagt så kan Bulten sova gott i natt också.

1 kommentar:

Bulten i Bo sa...

Snart slutar jag nog säga "Ekspresso" och kanske börjar jag istället säga "Esspresso" som alla andra människor här.

OK, bara du inte går ner till närbutiken och funderar på om du ska köpa Aftobladet eller Esspressen, så må det väl vara hänt.

Inlägget antyder att min oro verkar ha varit obefogad. Men du får trots det räkna med att fortsätta ha mina granskande ögon på din blogg.