fredag, oktober 07, 2005

En tjuvtitt på Lunarstorm

Tjuvkikade lite i syrrans Lunargästbok, mycket intressant. Det senaste inlägget lyder som följer:

"Gud vad du är FIN!Skicka detta till 10 st andra, även till mig om du tycker jag är söt. Får du mindre än 3 tillbaka så behöver du bli lite sötare. Får du 3 tillbaka,är du en bra kompis. Får du 6 tillbaka är du SÖT.Får du över 6 tillbaka är du jävligt FIN=)"

Genom detta "kedjeinlägg" kan du få bekräftelse på att du är söt, eller få sanningen kastad i ansiktet, men lungn, du kan vara en bra kompis också, även om det ultimata målet är att vara "jävligt FIN".

Hur viktigt är det att vara söt och vem bestämmer om du är det?
Helt plötsligt kändes det fantastiskt skönt att inte vara 17år och att inte ha en Lunarstorm. Bibelns skapelseteori är härmed förkastad (om ni inte förkastat den tidigare), Darwin hade rätt, det är survival of the fittest som gäller och du måste slå hårt för att överleva.

7 kommentarer:

Fuck off and die sa...

Äsch, trams...

Lunarstorm är väl ett helt OK ställe för att ragga upp fjortisar. Bra så.

Fuck off and die sa...

Till eventuell Gestapo som läser detta: jag menar såklart "tonårstjej som är 15+ år gammal" när jag skriver "fjortis".

Marie sa...

Vi får verkligen hoppas att du menar 15+ (minst). Men det tragiska i detta är att kedjebrevet med största sannolikhet inte startades av kåta gubbar utan av tjejer själva. Pressen mellan tjejerna är nästan lika stor som den utifrån, tyvärr.

Anonym sa...

jag e bäst!

Anonym sa...

I´m better!

Anonym sa...

ja tycker att det är skit,, kolla bara, va äre för mening mä kedjebrev som man gilla när man va 6 år? haha rtds9@hotmail.com d ä söt marie!! ;)

Anonym sa...

kommer nog inte hitta sidan sen o kunna kolla på svaret,,, d kan ju skicka över hotmail!! hehe, kram marie