torsdag, oktober 06, 2005

Saker jag lärt mig

... eller saker jag borde bloggat om.

Det har varit dåligt med bloggandet, och jag hoppas innerligt att jag inte blir en av dem som droppar av mer och mer. De senaste veckorna har varit lite hejjiga, om inte annat så syns det på min lägenhet som snart är ett solklart fall för Anticimex, men intet ont som inte har något gott med sig.

Listor är kul, därför presenterar jag stolt listan med saker jag lärt mig sen sist:


 1. Man ska blogga direkt...
  Saken är nämligen den att jag visste att det skulle bli stopp i tunnelbanan idag, redan på tisdag kväll hade jag kunnat tala om dag och tid. Råkade nämligen höra ett samtal på tunnelbanan, man kan gräma sig ganska grovt över missar som denna. Hade faktiskt varit lite fränt att hinna före Stockholmsmaffian med nyheten.

 2. Prata inte skit om folks glasögon.
  Jag har en tendens att tala flera år innan jag tänker, det kan bli lite jobbigt ibland. Råkade haspla ur mig att Filip, eller är det Fredrik (lyckas aldrig lära mig vem som är vem), i Grattis Världen har skaffat sig fantastiskt fula glasögon. Det taskiga var att jag sa detta till en författare, som givetvis var bekant med herrarna i fråga. Pinsam situation uppstod. På tal om glasögon så har Federley skaffat sig nya brillor...

 3. Hur man talar med ryska bönder på ryska bönders vis.
  När ingen annan kan så ger man ärofulla uppdrag till Marie, därför begav jag mig till den Kungliga Hufvudstaden för att prata demokrati med ett gäng ryska bönder. Först försov jag mig och höll på att missa tåget, väl i Stockholm skrev jag på en whiteboard med permanent marker, sen fastnade jag i hissen. Härligt med dagar då allt fungerar!

  Jag lärde mig att jag är värdelös på engelska, men att de var sämre, samt att även ryssar uppskattar lite humor då och då. Återkommer med en mer seriös blogg om situationen för dessa människor...

 4. Åk inte baklänges i en x2000
  Man mår illa...

1 kommentar:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.