onsdag, februari 22, 2006

Snoppkrossarspelet

Rykten säger att människor närstående till röd press har konstruerat detta spel... Krossa patriarkatet har helt plötsligt fått en ny innebörd. OBS! Klicka inte på länken nedan om du inte innehar ett visst mått av humor.

Snoppspelet

3 kommentarer:

Anonym sa...

Självklart man har lite humor, men som politiker borde man förstå att sprida ut viss skräp påverkar folk åt fel riktning.

Du kan få folk att tro det mesta bara du matar tillräckligt mycket och på rätt sätt av viss infomation som att hata män som större delen av förhatliga feministrörelsen sysslar med. Du kan genom tillräcklig propaganda få folk att hata greenpeace och få samma folk att älska Bush.

Men visst gulliga spel kan verka harmlösa men de spelar på en långt större innehållspoäng i en rörelse där vi inte egentligen vill vara då detta är en destruktiv väg för oss människor.

Marie sa...

Större delen av den "förhatliga feministrörelsen" hatar verkligen inte män. Jag skulle vilja påpeka att samtliga riksdagspartier, utom kd, kallar sig feminister och således borde vara en del av den förhatliga rörelsen.

Jag vill påpeka att jag inte har någon aning om vem som har konstruerat spelet, eller vad syftet är. Men det innehåller givetvis en symbolik. Antingen är det designat som ett angrepp mot män, eller så är det en satir riktad mot vänsterfeminismen. I vilket fall så tycker jag att diskussionen är intressantare än själva spelet.

Unknown sa...

Hi hi ... knyckte länken till min blogg :) Hoppas det inte gjorde ngt :)