fredag, mars 02, 2007

Tvätt och pardans

Det är fredag kväll och jag gör något så upphetsande som att tvätta. I akutmaskinen dessutom (den maskin man använder om man är ett pucko som aldrig kommer ihåg att boka tvättstugan).

I väntan på att tvätten ska bli klar sitter jag och tittar på Let's Dance. Jag gillar konceptet att deltagarna faktiskt måste slita häcken av sig, här finns inga genvägar, utom för Lasse Brandeby som knappt gör ett enda steg. Har aldrig varit någon höjdare på pardans. Kan inte förstå hur man ska veta om man ska gå framåt eller bakåt, hur ska jag kunna veta åt vilket håll min partner har tänkt att gå? Dessutom har jag svårt att se någon logik i det folk kallar takt.

Min gamla chef gjorde ett tappert försök att skjuva runt mig på dansgolvet och hävdade med fullaste allvar att han hade träningsverk i armarna dagen efter. Har insett att det finns en poäng med att kunna dansa, det ingår ofta i den sociala koden. Kanske borde jobba på detta.

3 kommentarer:

Nickersson sa...

Tja Wickberg, finns det någon kandidat till er förbundsstyrelse som inte är liberal och uppfostrad hos Timbro?

Marie sa...

Tja Nickersson. Nej, vi är alla odlade i små puppor i Timbros mörka källare. Vi uppfostrades i små individuella rum där vi fick lära oss hur kapitalism kan suga ut andra människor.

Eller... hmm, nej så kanske det inte var. Mamma och pappa har uppfostrat mig, sen kan man ju alltid ha en debatt om resultatet.

Puss

Nickersson sa...

Jag tror inte en sekund på att Timbros källare skulle vara mörk! Den är i ljust trä, gärna masurbjörk med spotlights på de rätta ställena. Framtiden är krispig och gräddig och det ska belysas!

Hur dina föräldrar kunde uppfostra dig till liberal begriper jag inte. Värmlänningar brukar ha mer vett i huvudet än så.