söndag, maj 20, 2007

Grattis Magnus!

Jag är tävlingsmänniska ända ut i fingerspetsarna, jag hatar att förlora. Om jag sa att jag inte är en smula bitter nu, så skulle jag ljuga. Jag är dessutom så blödig att jag gråter till Sunset Beach. Gårdagen var alltså en ganska tårdrypande historia.

Samtidigt är jag både stolt och nöjd. Magnus kommer att vara en fantastisk förbundsordförande. Vi kommer att ha lajbans tillsammans, och vi kommer att komplettera varandra. Jag ser fram emot att jobba tillsammans med honom i det verkställande utskottet som förste vice förbundsordförande.

Jag vill tacka alla dem som stödde mig före, undet och efter valet. Tack, tack tack. Ni har varit fantastiska.

7 kommentarer:

Annie sa...

Lajbans var ordet. Ni får fortsätta att mynta klassiska begrepp som i fix, toppen och finemang.

Att vara 1:a vice är ett lajbansuppdrag faktiskt - uppdrag blir alltid vad man gör dem till!

Ses på tisdag,
puss o kram

Anonym sa...

Jag vet att du kommer att göra ett enomrmt bra jobb Marie! Vad du än gör.

David C. Bernvi sa...

Marie du lyckades övertala mig de sista dagarna under stämman. För mig är du och Magnus väldigt lika politiskt. Men jag tror att CUF:s framtid kommer bli mycket ljus och fortsatt framgågnsrik för oss alla.

Tack för en rikgit lajbans-full stämma, jag tror det kommer blir rikgit lajbans, så lajbans att det blir "lattjo lajbans" för hela CUF!!

Anonym sa...

Synd jag hade också hoppats de skulle välja Marie.
/Jorden & Arbetaren

Niklas Larsson sa...

Hej! Jag tror att det kommer bli bra så som det blev, även om jag röstade på dig Marie =) ha det fint! Kram

Anonym sa...

När du höll ditt tal på stämman, 10 minuter, rös jag. Du är en underbar talare. Det är få som har den gåvan. Du är kvick o du är smart.

Jag gråter inte enkelt, har svårt att gråta ens för min egen skull. Men du öppnade kranen, jag grät och grät och grät. Gick inte att sluta... Bara jag såg tavlan du målat till Fredrick grät jag igen.

Vilket fall, så önskar jag att det hade varit du. Men jag är helt övertygad om att Magnus kommer att göra ett underbart bra jobb som ordförande. Han är jätte bra, men han är inte du...

Puss o syns!

Anonym sa...

Marie, mycket tråkigt att det inte blev du, men jag är säker på att du kommer göra ett jättebra jobb som vice ordförande. Jag hoppas du kommer driva jämställdhetsfrågorna starkt, vi ska bli de med tydligast borgerliga jämställdhetspolitik! //Johan