torsdag, november 15, 2007

Nya cuf.se samt lite skryt

CUF:s nya kampanj har mottagits bra. Idag är det dags för det nya eldprovet, cuf.se byter utseende. Vårt kommunikationsutskott har jobbat stenhårt med både kampanj och hemsida. Ända sedan i somras har vi haft häcken full med ett fruktansvärt kul arbete - att förnya CUF:s kommunikation.

Här kommer ett par olika röster om vårt arbete:

Sanna på Södermanlands nyheter skriver såhär:

"Kampanjen tydliggör en intressant förflyttning inom de borgerliga ungdomsförbunden. Muf:s Niklas Wykman annonserade nyligen en förnyelse av det moderata ungdomsförbundet – en förnyelse som lät misstänkt lik ­moderpartiets, pragmatiskt och med ena ögat sneglande på ­opinionsmätningar och fokusgrupper. Medan Muf tyr sig till moderaternas nyordning går Cuf en annan, mer regeringskritisk väg och axlar den vakthundsroll som Wykman vill lämna bakom sig. Det är troligen ett klokt val.Det ligger sällan för de politiska ungdomsförbunden att vara brådmoget pragmatiska. "

Kommenterat.net skriver såhär:

"Det är på tiden att debatten väcks och solidaritetsbegreppet avvänstrifieras.
Det är ett imponerande och välkommet initiativ som höjer taket för den politiska debatten i Sverige. Bra jobbat, och kul att se!"


Den liberala misantropen:

"Återigen visar sig CUF vara en av de främsta initiativtagarna inom borgerligheten. De väljer precis den väg som jag hade hoppats, och utmanar vänsterns rättvisemonopol. "

Samt min egen alldeles personliga favorit... Southern Alpha Male.

"Alltså, jag hoppas Marie Wickberg blir vår nästa statsminister! För övrigt hoppas jag vi kan avskaffa monarkin! Så när Marie varit statsminister så vill jag ha henne som president!"

Givetvis finns det också ett gäng gnällspikar som inte ser storheten i kampanjen. Det väljer jag högaktiningsfullt att skita i för tillfället.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Blev glad att du gillade mitt inlägg Marie!

Leo Pierini sa...

Bra jobbar i KU!
Tyvärr kan jag inte stämma in i att du ska bli president, eller någon annan förresten. Men kanske första kvinnliga statsministern!

Niklas Larsson sa...

Jag håller med Leo, någon president ska vi verkligen inte ha i Sverige. Men lycka till med att bli statsminister :)