fredag, maj 29, 2009

Fullt ös

Det har varit en intensiv dag. En debatt i Upplands Väsby, följd av en debatt på Kungsholmen, samt ett möte med Swedfund, vilket i sig kräver ett eget blogginlägg, men det får bli senare. Sitter nu på tåget på väg till Köpingfesten för lite kvällskampanjande. Vi kommer bland annat att bjuda på glass så om du råkar ha vägarna förbi Köping (vilket man ganska sällan har...) så är du hjärtligt välkommen förbi.

Kampanjandet går just nu lysande. CUF:are runt om i landet sliter stenhårt för ett grönt, liberalt och öppet EU. Jag sprang tillexempel förbi Elias Giertz som gör ett kanonjobb i Centerpartiets valstuga på Sergels torg.

Här kommer lite andra nedslag i kampanjen. Jag konstaterade att Christoffer Järkeborn är snyggast i verkligheten. Zaida Catalán och jag funderade dock på vad man egentligen kan tolka in i Christoffers val av storlek på roll-upen.
I går fikade jag med en delegation från det värmländska näringslivet. Både intressant och givande. Andreas och Ingrid kampanjade med sjuk entusiasm på Odenplan.Inga kommentarer: