tisdag, maj 22, 2007

Bulle i ugnen

Saker och ting börjar återgå till vardagen igen, har varit på jobbet och börjat strukturera upp hur mitt liv ska se ut. Har också hunnit med att gå på lunch med forum för Energi och tillväxt, Ella Bohlin från Kdu, Niklas Wykman från Muf, Kalle Larsson från SSU, Erik Scheller från Luf samt div. branchföreträdare, en student och en forskare. Alla på samma gång alltså.

Vi diskuterade en färsk rapport om 1000 studenters kunskap och åsikter om klimatfrågan. Hittar den tyvärr inte på nätet, kanske dyker upp så småningom. Intressant att notera var studenternas tilltro till statliga lösningar, samt deras ovilja att själva förändra sina levnadsvanor. Undrar om de har listat ut att det ena oftast innebär det andra. Statens lösningar handlar inte om att trolla med knäna.

Hann också byta ett par ord med Ella Bohlin, hon var nedringd av media som ville bekräfta hennes graviditet. Man kan fråga sig vad de har med det att göra och lite krasst konstaterade Ella att barnet ligger i magen - inte i huvudet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Woopa! Är hon gift..? Ánnars är hon ju SYNDIG! Åtminstone enligt stora delar av hennes partis sjuka retorik.

Anonym sa...

Nicklas:
Ja, hon är gift. Är du dryg och dåligt påläst?

Anonym sa...

Visserligen finns det mycket otäcka och konservativa strömningar inom KDU, men att det är en SYND att få barn utan att vara gidt finns det ingen mer än en handfull livets ordare som tycker. Du är så otroligt löjlig nicklas.