tisdag, november 01, 2005

Svt 24 plockar fram töntarna ut garderoben.

Jag älskar svt 24, de visar töntiga program och långa debatter som bara töntiga politiker orkar se på. Den senaste showen är sossarnas kongress. I går såg jag debatten om homoäktenskap, helt otroligt hur många sossar det finns som kan gå upp och yrka på samma sak, trots att partistyrelsen redan jämkat sig. Skönt i alla fall att vi kanske snart slipper debatten om vilket kön man råkar gömma i kalsongerna när man ska ingå äktenskap.

Intressant var även debatten om nationella kunskapsprov från årskurs tre. Här var det Baylan som fick pisk. Än mer intressant är intervjun med ministern efteråt då han förklarar att han minsann tänker gå vidare med förslaget ändå.

Samma sak hände idag, när Göran redan innan debatten om föräldraförsäkring säger att någon kvotering kan det aldrig bli tal om i nästa mandatperiod.

Hur mycket makt har man egentligen som medlem i det socialdemokratiska partiet, är det ens någon mening med att rösta på kongressen? De som håller i piskan verkar ju ändå göra som de vill...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Undrar om inte damen behöver skaffa glasögon, att se piskor där inga finns kan inte vara kul.

KAS

Marie sa...

Jag har både glasögon och linser, så damen ser nog saker och ting betydligt klarare än de som förblindats av sossarnas dimma, fluff och substanslösa innehåll.